Koszyk jest pusty

Rondel do sosów 20cm, 2l.

Rondel do sosów 20cm, 2l.
Rondel do sosów 20cm, 2l.                                   Rondel do sosów 20cm, 2l.                                   Rondel do sosów 20cm, 2l.
62,52 zł
Dostępność: W magazynie

Czas realizacji: 3 dni
Producent: Yato Gastro
Kod produktu: YG-00080

Cena za 1 SZT (SZT - sztuka)
Dodając 1 produkt do koszyka zamawiasz 1 SZT



Dane techniczne:

Seria: GRL
Wykończenie powierzchni: satynowa
Pojemność: 2 l
Średnica: 20 cm
Wysokość: 6.5 cm
Uchwyt: nie
Możliwość mycia w zmywarce: tak
Pokrywka: nie
Odporność na działanie kwasów organicznych i detergentów: tak
Kompatybilność z płytami grzewczymi: elektryczne|indukcyjne|gazowe|ceramiczne
Rodzaj dna: kapsułowe|trójwarstwowe
Odporność na uszkodzenia mechaniczne: tak
Podziałka pojemności: nie
Nitowane uchwyty: nie
Nienagrzewające się uchwyty, rękojeści
tak
Grubość ścianki
0.8 mm
Materiał ścianki
stal nierdzewna 21/0
Grubość wkładu kapsułowego
4 mm
Materiał wkładu kapsułowego
aluminium
Grubość warstwy zewnętrznej dna
0.8 mm
Materiał warstwy zewnętrznej dna
stal nierdzewna 430


Profesjonalny rondel do sosów, o wymiarach 20x6,5 cm oraz pojemności 2,0 l.

Rondel do sosów YATO Professional Kitchen Equipment przeznaczony jest do profesjonalnego wykorzystania w branży gastronomicznej. Doskonale nadaje się do przygotowywania wszelkiego rodzaju sosów.

Wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej 21/0, opracowanej specjalnie do użytku w gastronomii. Najważniejszą zaletą rondli wykonanych z tego rodzaju stali jest przewodzenie ciepła aż o 30% większe w porównaniu ze standardowymi rondlami wykonanymi ze stali 304. Charakteryzuje je również podwyższona odporność na uszkodzenia mechaniczne oraz działanie kwasów organicznych i detergentów. Właśnie dlatego, nadają się do mycia w zmywarkach oraz są odporne na intensywne szorowanie powierzchni.

Co ważne, rondle wykonane ze stali typu 21/0 nie zawierają szkodliwych dla zdrowia ludzkiego manganu i niklu.

Specjalna konstrukcja dna kapsułowego rozprowadza ciepło równomiernie po całej powierzchni spodu, co zwiększa stopień wykorzystania ciepła i efektywność gotowania. Przekłada się to bezpośrednio na ich jakość oraz komfort pracy kucharza. Takie rozwiązanie zmniejsza również ryzyko przypalenia potraw.

Wkładka ferromagnetyczna w dnie pozwala na stosowanie rondli YATO na każdym rodzaju kuchenek, takich jak:

elektryczna
indukcyjna
gazowa
ceramiczna
Boczne ściany rondla są wykonane z grubej stali, utrzymującej temperaturę dłużej niż standardowe naczynia ze stali typu 304.

W rondlach YATO zastosowano wyjątkowo masywne i nienagrzewające się, solidnie zamocowane uchwyty. Gwarantuje to bezpieczeństwo i wieloletnią trwałość użytkowania.



Rondel do sosów

**

Zdjęcia poglądowe.

Długość: -
Szerokość: -
Wysokość: -
Masa: 0.947 kg
Objętość: -
certyfikat
Zobacz też