Koszyk jest pusty
Dane techniczne:
Moc: 1200W
Napięcie: 220-240V, 50/60Hz
5- stopniowa regulacja temperatury
Czas pieczenia pizzy: do 5 minut
Czas pieczenia pizzy mrożonej: do 3 minut
Maksymalna temperatura 400oc – nieosiągalna w tradycyjnych piekarnikach
Dwie grzałki - górna i dolna umożliwią osiąganie równomiernej temperatury
Czasomierz (Timer): 0-15 minut – niezbędny do pilnowania czasu pieczenia
Intuicyjny panel sterowania z 2 pokrętłami – regulacja temperatury i czasu
Kamień do pizzy wykonany z szlachetnego minerału - kordierytu
KORDIERYT – najbardziej wytrzymały kamień do pizzy, który jest odporny na wahania temperatury, dzięki czemu można bez obaw włożyć zimny kamień do nagrzanego piekarnika bez ryzyka popękania powierzchni naczynia.
Rondel wykonany z metalu, który pokryty jest nieprzywierającą powłoką (non-stick)
Piec umożliwia przygotowanie pysznej pizzy, którą smakiem i jakością można porównać do tej przygotowywanej w profesjonalnych, restauracyjnych piecach. Nieosiągalna w tradycyjnych piekarnikach temperatura 400oC umożliwia przygotowanie pizzy w ciągu kilku minut. Okienko w pokrywie ułatwia kontrolę poziomu przypieczenia. Regulacja temperatury oraz 2 rodzaje płyt pozwolą na przyrządzanie również innych potraw – ciast, mięs czy tostów
Kamień do pizzy – średnica 32cm, grubość 1cm
Rondel z nieprzywierającą powłoką (non-stick) - wewnętrzna średnica 26cm, wewnętrzna wysokość 2,5cm – umożliwia przygotowywania również innych potraw
2 łopatki do pizzy – ułatwią ułożenie pizzy na gorącym kamieniu i bezpiecznie jej wyjęcie
Okrągły nożyk do pizzy – ułatwi krojenie pizzy
**
Długość: | - |
Szerokość: | - |
Wysokość: | - |
Masa: | 3.35 kg |
Objętość: | - |